madalin-voicu1.jpgFilarmonica Pitești organizează vineri, 10 noiembrie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, recitalul cameral susținut de violonistul Florin Ionescu Galați și pianistul Mădălin Voicu, dedicat împlinirii a o sută de ani de la nașterea marelui violonist român Ion Voicu.

În program: J. S. Bach - „Arie, F. Kreisler - „Frumosul Rozmarin”, „Bucuria dragostei” și „Tristetea dragostei”, J. Massenet - „Meditatie”, S. Joplin - „Easy Einners” și „The Enterteiner”, I. Voicu - „Dimineața după Nuntă” și V. Monti - „Csardas”. 

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.