filarmonica-dirijorul.jpgFilarmonica Pitești organizează joi, 9 noiembrie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic susținut de orchestra simfonică a instituției, dirijor, Juan José Navarro, solist, pianistul José Alberto Del Cerro.
 
În program: L. van Beethoven - „Concertul pentru pian și orchestră nr. 3” și „Simfonia a VIII - a”.
Juan Jose Navarro a dirijat numeroase concerte în Spania, Italia, Franța, S.U.A., Germania, Polonia, Germania, România și Olanda. A mai fost la pupitrul dirijoral al Filarmonicii Pitești în 2018, un an mai târziu dirijând artiștii piteșteni în turneul susținut de aceștia în Coreea de Sud, și 2022. Este profesor la Real Conservatorio Profesional de Music din Almería, director muzical al Sinfónica San Indalecio de Almería și dirijor al Orchestrei Simfonice și Corului de la Universitatea din Almería.
 
Premiat în numeroase concursuri, José Alberto Del Cerro a susținut recitaluri de pian, recitaluri de muzică de cameră și recitaluri orchestrale în Spania, Franța, Italia, Țările de Jos, Belgia, Germania, Portugalia, România. De asemenea, a cântat în concerte simfonice, interpretând lucrări de Chopin, Mozart, Beethoven sau Gershwin. În prezent, este profesor de pian la Conservatorul Superior de Muzică din Murcia.
 
Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.