film-cautatorul-de-vant.jpgSâmbătă, 23 septembrie  2023, la Cinematograful „București” puteți urmări două filme. De la ora 16:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Căutătorul de vânt”, regizat de Mihai Sofronea, în rolurile principale fiind Dan Bordeianu, Olimpia Melinte și Adrian Titieni.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.    

Tot sâmbătă, dar de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Paterson”, în regia lui Jim Jarmusch. În rolurile principale: Adam Driver, Golshifteh Farahani, Nellie, Rizwan Manji.  

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.