luna amaraVineri 22 septembrie, de la ora 19, la crama Marcea de la Ștefănești va continua seria concertelor speciale cu trupe de top. De această dată, pe scena de la Marcea va concerta cunoscuta trupă Luna Amară. În deschidere va cânta trupa Nuanțe.

Luna Amară cântă de peste 16 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – probabil cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată. Biletele pentru concertul Luna Amară de la Crama Marcea pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro și costă 70 de lei. Și, ca de fiecare dată, atmosfera specială de la Crama Marcea va fi întregită și de vinurile excelente produse aici.

În acest an, în decorul superb de la Crama Marcea, crama aflată la cea mai mare altitudine din sudul României, au susținut până acum concerte memorabile trupe de primă mărime, alături de trupe tinere în plină ascensiune. Este vorba de Partizan, Toulouse Lautrec, Rockabella, Coma, Robin and the Backstsabbers, Rana, Omul cu Șobolani, Vița de Vie, byron, Melting Dice și The Mono Jacks.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.