alexandra manda

Studentă la Regie Film și TV în București, piteșteanca Alexandra Manda are toate șansele să aibă o carieră de succes în lumea filmului. Iar premiile importante obținute de către Alexandra în acest an confirmă talentul ei incontestabil.

Zilele trecute, documentarul ”Mulțumim” realizat de Alexandra Manda a fost premiat la prestigiosul Accolade Global Film Festival, ce se organizează din 2003 în California – S.U.A. Documentarul său a făcut parte dintre cele 10 filme selectate la categoria "Best Women Filmmaker", fiind recompensat cu ”Award of Recognition”. Iar premiul este cu atât mai important cu cât din juriul festivalului american a făcut parte și celebrul actor Liam Neeson.

Trebuie precizată că printre foștii câștigători de la Accolade Global Film Festival se numără și Malcolm Clarke, dublu câștigător al Premiului Oscar.

În luna februarie a acestui an, Alexandra Manda a reușit să câștige două premii majore la Cannes World Film Festival cu un documentar despre salvamontiști și câinii de avalanșă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.