sandraLansată în urmă cu doar șase zile, melodia ”Pe cărarea munților” cântată de argeșeanca Sandra N. a ajuns pe locul trei în topul celor mai populare clipuri din România pe YouTube, având deja peste 1,3 milioane de afișări și depășind vedete cunoscute precum INNA, Andra sau Nicole Cherry.

Sandra N, una dintre apreciate tinere artiste din muzica românească şi fiica lui Ion Năftănăilă, fostul primar de la Albeştii de Muscel, are peste 70.000 de abonaţi pe canalul său de YouTube, iar hit-urile sale au făcut până acum peste 450 de milioane de vizualizări.

Cea mai urmărită piesă a Sandrei N. este, cu peste 80 de milioane de vizualizări, „Mă dor ochii, mă dor”, interpretată în duet cu Adrian Sînă de la Akcent.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.