adaFostă concurentă la ediția din acest an a Survivor România și actriță la Teatrul Alexandru Davila din Pitești, Ada Dumitru este de câteva zile în vacanță în mai multe țări europene alături de câțiva prieteni. Ada și grupul său de prieteni sunt cu motocicletele în vacanță. Iar în Bulgaria, prima țară în care au ajuns, Ada a avut parte de o experiență cu adevărat incredibilă. La un moment, dat ghiozdanul în care se aflau toate pașapoartele, actele și banii a căzut de pe una dintre motociclete. Ada și prietenii săi nu au văzut când a căzut ghiozdanul. La un moment dat, un polițist i-a tras pe dreapta. Cum nu purta cască, Ada s-a gândit că va fi amendată. Însă surpriza a fost uriașă.

”Polițistul ne-a zâmbit călduros și ne-a spus să așteptăm puțin că îmi vine ghiozdanul acum. Am rămas mută. Ce se întâmplase: ghizodanul căzuse de pe motocicletă, tovarășul meu nu l-a simțit dar exact în secunda aia era o mașină în spatele lui care a văzut momentul. A oprit, mi-au luat ghiozdanul și șoferul era prieten cu polițistul care urma să ne oprească, avea numărul spu personal, l-a sunat și i-a spus să ne oprească pentru a ne putea da ghiozdanul. Care erau șansele să se întâmple asta? Iubesc oamenii din tot sufletul meu”, spune Ada Dumitru.

Tânăra actriță a debutat la doar 15 ani într-un spectacol realizat de Mihai Mălăimare. Ada Dumitru a absolvit UNATC acum șase ani la clasa profesorului Florin Zamfirescu. Este fiica actriţei Iulia Dumitru, iar tatăl său vitreg este cunoscutul actor Constantin Cotimanis.

Ada a jucat în mai multe filme străine, inclusiv în serialul polițist “Three Knee Deep”, unde a jucat alături de James Marshall, unul dintre celebrii actori din Twin Peaks.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.