bratianuDin această lună, la Muzeul Național Brătianu de la Florica-Ștefănești este disponibil un nou spațiu de vizitare. Și este vorba de un spațiu cu o încărcătură emoțională specială: sufrageria familiei Brătianu. Un spațiu amenajat în fostul ”Salon Românesc”, unde a fost timp de trei ani o expoziție realizată împreună cu Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” și cu Muzeul Național al Țăranului Român.

Într-un timp foarte scurt, în spațiul rămas din nou gol au fost amplasate zeci de obiecte adunate în ultimii ani, de la dulapul originar al Brătienilor până la un covor superb, porțelanuri și o vitrină Bidermeier.

Iată și programul de vizitare al Muzeului Național Brătianu:

Luni: Închis

Marți – Vineri: 8.30 – 16.30, ultima intrare fiind la ora 15.30

Sâmbătă – Duminică: 9.00 – 17.00, ultima intrare fiind la ora 16.00

Prețurile biletelor sunt următoarele: 20 lei – Vizitatori adulți, fără drept de reducere; 10 lei – Pensionari; 5 lei – Elevi, studenți, studenți din învățământul particular acreditat, posesori de carduri „EURO 26”, persoane adulte cu handicap mediu sau ușor; Gratuit – Delegații oficiale, delegații cu caracter cultural, angajații rețelei muzeale, angajații Ministerului Culturii, angajații serviciilor deconcentrate ale Ministerului Culturii, posesorii cardurilor ICOM, copiii preșcolari, copii în vârstă de până la 18 ani care au nevoi speciale sau handicap, însoțitori ai copiilor cu handicap, copii până la 18 ani pe perioada vacanțelor, bursieri ai statului român, persoane adulte cu handicap grav sau accentuat și însoțitorii acestora.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.