visulVisul” - cel mai nou lungmetraj regizat de Cătălin Saizescu („Scurtcircuit”, „Milionari de weekend”) - a fost prezentat în premieră mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, ediția 22, secțiunea Zilele Filmului Românesc.

Inspirat din fapte reale, după un scenariu semnat de piteșteanul Gabriel Gheorghe, actor la Teatrul Al. Davila din Pitești, „Visul” este o comedie care urmărește un șir de întâmplări al căror protagonist este Alex, un actor din provincie (Vlad Logigan) care, ocolit de succes în teatrul unde este ignorat de un mare regizor (jucat de George Ivașcu), acceptă propunerea directoarei (Magda Catone) de a pune în scenă un spectacol la un penitenciar de maximă siguranță, sub atenta supraveghere a unei tinere gardience (Gloria Găitan). Viața lui Alex se complică: în timp ce se refugiază în munca la spectacolul „Visul unei nopți de vară” pe scena din pușcărie, iubita lui, Carmen (Georgiana Saizescu) se vede mai aproape de succesul la care visează, iar relația dintre ei se schimbă. Îi rămân întâlnirile cu deținuții, însă, aceștia au o cu totul altă motivație să învețe replicile scrise de Shakespeare: fac tot ce le stă în putință să fie selecționați în cadrul festivalului de teatru de penitenciar, după ce află că fiecare scenă are o trapă prin care ar putea evada.

Mai trebuie spus și că actrița Georgiana Saizescu este din Pitești, având o carieră apreciată inclusiv ca interpretă, participând și la Eurovision. În 2017, regizorul Cătălin Saizescu a fost premiat la un mare festival de film de la Shanghai, din China, pentru filmul ”Scurtcircuit”.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.