cargoVineri 16 și sâmbătă 17 iunie, plaja din comuna Budeasa va fi cu siguranță neîncăpătoare. Și asta deoarece acolo va avea loc Budeasa Festival, un eveniment muzical ce va strânge mii de fani din toată țara. Un eveniment la care vor concerta nume celebre ale rock-ului și folk-ului din România, de la Cargo și Mircea Vintilă până la Vama, Mircea Baniciu și Ducu Bertzi. Iar miercuri 14 iunie, ca într-o uvertură a festivalului, pe plaja de la Budeasa a fost organizată o conferință de presă la care au participat Mihai Căpeț – co-organizator al evenimentului, Mihai Rachieru – primarul comunei Budeasa și Adrian Bughiu – vicepreședinte al CJ Argeș. Ca și la edițiile precedente, primarul Mihai Rachieru a demonstrat că este din nou implicat cu fapta în organizarea Budeasa Festival, ce a devenit deja un brand al județului. Iar Consiliul Județean Argeș a finanțat cu 45.000 lei festivalul.

Mihai Căpeț, cel care este și unul dintre organizatorii plini de pasiune ai festivalului Stonebird de la Corbi, a vorbit despre programul Budeasa Festival și despre accesul la festival.

Vineri 16 iunie, accesul publicului va fi permis începând cu ora 15. În prima zi a festivalului, pe scenă vor urca în ordine Claudia Șerdan și Marius Keseri, Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Ducu Bertzi, Antract și Vama. La after-party, atmosfera va fi întreținută de Gili Barbu. Sâmbătă seara, pe 17 iunie, pe scena de la Budeasa Festival vor concerta Cristi Dumitrașcu&Planul B, Mircea Baniciu&Band, My Queen by Dan Helciug, Lupii lui Calancea și Cargo. La after party va fi un alt nume cunoscut: Ovidiu Niculescu. Legat de îndrăgita trupă Cargo, trebuie spus că fanii vor putea asculta și cânta cele mai noi melodii lansate în acest an - ”Cruce-n destin” și ”Te chem” - două melodii superbe ce au deja sute de mii de vizualizări pe YouTube.

La Budeasa Festival a fost amenajată și o zonă de campare pentru cei care vor să vină cu cortul.

Abonamentele pentru cele două zile ale Budeasa Festival pot fi achiziționate de pe ambilet.ro și costă 199 lei dacă sunt achiziționate până pe 15 iunie inclusiv și respectiv 220 lei în ziua în care începe festivalul.

budeasa

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.