byronMerg de fiecare dată cu mare plăcere la crama Marcea de la Ștefănești și la concertele de acolo, din decorul atât de special și cu un farmec aparte. Și așa a fost și la finalul săptămânii trecute, când la Marcea a concertat byron, una dintre cele mai iubite și erudite trupe din rock-ul alternativ românesc. Înainte de concertul byron, am mai avut parte de o surpriză plăcută: în deschidere a cântat trupa Melting Dice din Timișoara. O formație pe care am ascultat-o în premieră și care mi-a plăcut, cu un sound foarte bun și versuri pe măsură.

Iar Dan Byron și colegii săi din trupa byron au oferit din nou un concert memorabil în fața unui public entuziast de peste 200 de oameni faini, oameni pasionați de muzică de calitate. S-a cântat și s-a dansat la byron. Și nici nu aveai cum să stai imobil ascultând ”Marea”, ”Monstrul de sub pat” ori ”Cu capul în nori”. Pentru că trupa byron știe să facă și muzică foarte bună și știe să facă și atmosferă. Și recunosc personal că am dansat și am cântat până la final, până dincolo de ora 23, când noaptea era mângâiată de câteva picături de ploaie.

Mi-a plăcut mult la byron. Mi-a plăcut mult la Marcea. Și mi-a plăcut încă o dată că muzica bună a unit oamenii buni. Am văzut la concert oameni de toate vârstele, de la puști de 7-8 ani până la adulți trecuți de 60 de ani, oameni în baston sau tineri în scaun cu rotile. Și asta m-a emoționat mult. Pentru că nu poți să nu ai emoții când vezi toți oamenii ăștia buni trăind muzica la intensitate maximă, trăind fiecare clipă, bucurându-se de muzică bună, de peisaj superb, de interacțiunea cu alți oameni buni și de vinurile bune de la Marcea.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.