manifestari-centrul-cultural.jpgCentrul Cultural Pitești organizează, în perioada 24 - 28 aprilie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
 
Prelegerea cu tema „Postmodernismul Contemporan și Drepturile Omului”, eveniment care va avea loc luni, 24 aprilie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Dialogul cu tema „Cristina Onofre, o scriitoare cunoscută mai mult în Franța decât în România”, eveniment care se va desfășura luni, 24 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Dezbaterea cu tema „Despre viață, trăire și emoție în muzică”, luni, 24 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Dialogul cu tema „Vise, reverii, vedenii”, în cadrul proiectului sub genericul “Personalități culturale piteștene”, eveniment care va avea loc marți, 25 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Prelegerea cu tema „Prietenul nostru, Camus”, eveniment care se va desfășura marți, 25 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Prelegerea cu tema „Pâinea și omul: o călătorie prin istorie”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Istorie și istorii cu Marin Toma”, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 25 aprilie, de la ora 19:00.
 
Prelegerea cu tema „Mihai Eminescu. Luceafărul. 150 de ani de la concepție. 140 de ani de la publicare (II)”, miercuri, 26 aprilie, de la ora 11:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
 
Prelegerea cu tema „Amplasarea benefică în stil Feng-Shui a locuințelor și a spațiilor de lucru”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Călătorie în Științe Neconvenționale – Feng Shui”, eveniment care va avea loc miercuri, 26 aprilie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Prelegerea cu tema „Cele cinci etape ale iubirii. De ce rămânem blocați la etapa trei”, miercuri, 26 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Dezbaterea cu tema „Secretul Doctorului Eliade”, eveniment care va avea loc joi, 27 aprilie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Prelegerea cu tema „De ce ne înșelăm des și în multe privințe?”, eveniment care va avea loc joi, 27 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Ediția din luna aprilie a proiectului cultural-educativ sub genericul „Confluențe literare”, joi, 27 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Recitalul muzical sub genericul „Pulsații pop-rock de primăvară”, susținut de trupa Andrei&Adrian Tase, vineri, 28 aprilie, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 
Prelegerea cu tema „Trei semnificații, o singură zi: 10 mai. 10 Mai 1866, 10 Mai 1877, 10 Mai 1881”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimarul municipiului Curtea de Argeș, eveniment care va avea loc vineri, 28 aprilie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.