filarmonica-virtuala.jpgScena Virtuală a Filarmonicii Pitești a ajuns la 500 de abonați. Momentan, platforma este gratuită pentru toate categoriile. Ulterior, doritorii pot alege să se aboneze și vor putea viziona toate concertele disponibile, înregistrate sau live.
 
Cei care dețin abonamente fizice vor putea activa în platformă și abonamentul virtual cu acces nelimitat pe aceeași perioadă de valabilitate cu cea a abonamentului fizic. Cont gratuit pe video.filarmonica-pitesti.ro se poate face în continuare, iar abonații au posibilitatea să urmărească evenimentele Filarmonicii Pitești și online.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.