cor-mioveni.jpgMagia sărbătorilor a fost completată în acest an la Spitalul din Mioveni de un recital susținut de Corul UMF Craiova „Magnus Medis”.
Tinerii studenți rezidenți si specialisti au oferit o surpriză muzicală, deosebit de vibrantă, colindele româneşti şi internaţionale, interpretate cu mult suflet, răsunând în recepția Spitalului Mioveni şi antrenând în bucuria generală atât cadrele medicale, cât şi pacienții.
De asemenea, acestia au vizitat spitalul și au rămas impresionați de dotările cu aparatură medicală de ultimă generație și de tehnologiile medicale moderne care se ridică la nivelul celor mai exigente norme europene.
Conducerea unității spitalicești mulțumește Corul UMF Craiova „Magnus Medis”, în numele întregului personal medical și administrativ precum și în numele pacienților, pentru acest gest deosebit, care a adus bucurie și speranță tuturor celor care au nevoie, în prag de Crăciun.
Catedrala "Sfinții Apostoli Petru și Pavel " Mioveni și Târgul de Crăciun din centrul civic au fost următoarele obiective unde aceștia au susținut 2 mini-concerte.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.