magdacesti-cor.jpgVocile îngerești ale minunaților membrii ai Corului "Balada" din Măgdăcești, Republica Moldova au încântat astăzi audiența cu un extraordinar concert de colinde la Mioveni.
"Pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să-și mâingâie sufletul într-un mod aparte, Corul "Balada" va susține în această seară, de la ora 18.00, un nou recital de cântece tradiționale și colinde, la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, unde vă invit cu deosebită plăcere!", informează primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.