cansonissima.jpgVineri, 18 noiembrie, de la ora 19:00, în sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești, va avea loc concertul cameral de canzonette, barcarole și romanțe susținut de tenorul Sorin Nițu și pianistele Andreea Dionisie, Miruna Covreag, Daria Albei, și Maria Vlădulescu.
 
În program, lucrări muzicale semnate de Ernesto di Capua (O sole mio), W. A. Mozart (Sonata în Sol major), Ernesto de Curtis (Torna a Surriento, Non ti scordar di me și Tu ca nun chiagne), Glinka Balakirev (Privighetoarea), Salvatore Cardillo (Core ’ngrato - Catarì, Catarì), Rugegero Leoncavallo (Mattinata), Benjamin Godard (Vals), Stanislao Gastaldon (Musica proibita-romanta), Frédéric Chopin (Vals op.64 nr. 2), Rodolfo Falvo (Dicitencello vuje), Franz Liszt (Balada Nr. 2) , Teodoro Cottrau (Santa Lucia-barcarola) și Luigi Denza (Funiculì, funiculà). Piteșteanul Sorin Nițu este la prima apariție pe scena Filarmonicii Pitești.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.
Abonamentele sunt valabile!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.