c-cultural-iulie.jpgCentrul Cultural Pitești organizează, în perioada 11 - 15 iulie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români - Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 11 iulie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Existență și Cunoaștere. Isaac Newton și Albert Einstein”, eveniment care va avea loc luni, 11 iulie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Recitalul muzical cu tema „The Wrong Song” în cadrul proiectului cultural sub genericul „Folk-hop cu M.C. Grăilă”, marți, 12 iulie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Maitreyi, poezia inimii”, eveniment care se va desfășura marți, 12 iulie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Pădurea în mitologia Evului Mediu”, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 12 iulie, de la ora 20:00.

Prelegerea cu tema „Gib I. Mihăescu – Nuvelist”, miercuri, 13 iulie, de la ora 14:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții. 

Dezbaterea cu tema „Profesori devotați pentru elevi talentați”, eveniment care va avea loc miercuri, 13 iulie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lansarea cărții de proză cu titlul „Ancoră peste timp”, joi, 14 iulie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Detalii despre evenimentele anunțate sunt oferite pe site-ul instituției și pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/.../a.39616571.../1717209418664730/

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.