irina-rimes.jpgIrina Rimes, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, vine în această toamnă la Festivalul Analogue de la Mioveni. 

"Este o cântăreață pop recunoscută la nivel internațional și unul dintre cei mai populari artiști din România și ni se va alătura la prima ediție a Festivalului Analogue. 

Fă cunoștință cu Irina Rimes și trupa ei, live pe Platoul Făget Mioveni, în perioada 2-4 septembrie.

Dacă nu ți-ai luat deja biletul, îl poți cumpăra acum: https://bit.ly/Eventim_AnalogueFest", transmite Centrul Cultural Mioveni. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.