nita-consultare.jpgFilarmonica Pitești, prin managerul Gabriel Niță, organizează în data de 14 iulie, de la ora 14.00, o consultare cu publicul meloman privind prețurile la bilete și abonamente în cea de-a 16-a stagiune.
Consultarea va avea loc la sediul instituției, în Sala Multimedia.
“În precedenții doi ani am demonstrat, printre altele, faptul că suntem o instituție transparentă, ce pune accent pe comunicare.
Dezideratul nostru este să bucurăm publicul meloman.
Tocmai de aceea îmi doresc ca înainte de ședintele Consiliului Administrativ și ale Consiliului Local privind prețurile la bilete și abonamente în noua stagiune, să aflăm și părerea publicului.
Cu toții am traversat o perioadă dificilă, încă se resimte acest lucru, iar obiectivul nostru este să readucem piteștenii în sala de concerte.
Vă aștept așadar la sediul instituției alături de colegii din departamentele cultură, contabilitate, juridic, dar și alături de reprezentanți ai Consiliului Administrativ.
Am speranța că împreună vom reuși!
Însă avem nevoie de comunicare, efort comun, perseverență și un act cultural artistic de nivel înalt!” transmite Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.