folkÎn perioada 1-3 iulie, pe Plaja Veche din Budeasa se va desfășura a doua ediție a festivalului FOLK-In, un eveniment muzical de prim rang ce va aduce pe scenă nume mari ale folkului din România.

Și, ca o uvertură a evenimentului, marți 28 iunie, la Primăria Budeasa a avut loc o conferință de presă la care au participat Nicolae Rachieru- primarul comunei Budeasa, Cristi Dumitrașcu – artist și realizator al emisiunii ”Folk Bun” de la Rock FM și Mihai Capet, unul dintre organizatorii Festivalului FOLK-IN. Mai trebuie spus că organizatorii festivalului FOLK-IN sunt cei care organizează anual în comuna Corbi Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural dîn România.

Festivalul FOLK-IN reunește nume de primă mărime ale folkului. Ne vom simți mai bine ca în studenție. În fiecare seară va fi și after party. Avem aici la Budeasa toate condițiile organizării unui astfel de festival. Un detaliu important: camparea va fi gratuită”, spune Mihai Capet.

Iată ce a spus și Cristi Dumitrașcu, cel care va prezenta festivalul și va și concerta la FOLK-IN: ”Este unul dintre cele mai speciale festivaluri folk”.

O mențiune aparte se cuvine pentru primarul Nicolae Rachieru, care și în acest an susține festivalul FOLK-IN cu fapta, implicându-se foarte mult în organizare. ”Este un festival de suflet și îmi doresc să devină un brand al comunei Budeasa. La prima ediție au fost 2.500 de oameni, ne așteptăm ca la ediția din acest an numărul fanilor să fie și mai mare”, precizează primarul Nicolae Rachieru.

Iată invitații ce vor concerta în cele două zile ale festivalului. Vineri 1 iulie: Pasărea Rock, Mircea Vintilă, Daniel Iancu, Florin Ioan Thomits. Sâmbătă 2 iulie: Ducu Bertzi&Friends, Cristi Dumitrașcu & Plan B (Daniel Secărea, Marcis Nut), Marius Matache și Țapinarii.

Festivalul FOLK IN va fi unul cu atât mai special în acest an cu cât la Budeasa va cânta în premieră trupa Pasărea Rock.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.