trupa emilDupă ce în luna mai au încântat sute de fani ai muzicii de calitate cu concertele susținute de Grimus și Toulouse Lautrec, cei de la Crama Marcea continuă seria concertelor speciale. Sâmbătă seara, pe 2 iulie, apreciata trupă E.M.I.L. va sosi la doi pași de Pitești pentru un concert acustic și un pahar de vin foarte bun pe scena din vie de la Crama Marcea-Ștefănești, în aer liber!

Biletele la concert se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 65 de lei. Accesul publicului se va face de la ora 18:00. Trebuie spus că stocul de bilete este unul limitat.

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. ”Noi suntem o trupa alternativă care se joacă cu multe influențe, de la post hardcore până la pop punk”, spunea în urmă cu patru ani într-un interviu Sorin Bădulescu, solistul trupei E.M.I.L.

Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități". Trupa are la activ patru albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se I M E N S.

Crama Marcea este singura cramă complet autonomă energetic din România, iar pe cele câteva zeci de hectare de aici se produc de un deceniu vinuri de foarte bună calitate, apreciate în toată țara.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.