stonebirdInteres foarte mare pentru cea de-a 4-a ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce se va desfășura în perioada 12-14 august în comuna Corbi. Până acum s-a vândut deja câteva mii de abonamente, iar la festival vor veni iubitori ai rock-ului din toată țara, atrași atât de trupele celebre ce vor concerta, cât și de peisajele și locurile superbe din comuna Corbi.

”Și în acest an vom avea la Stonebird numeroase surprize plăcute, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Avem spații generoase de campare, aceasta fiind gratuită, ca și parcarea, pentru cei care au abonamente la Stonebird. La festivalul de la Corbi va concerta practic crema rock-ului românesc”, spune Mihai Capet, unul dintre inimoșii organizatori ai Stonebird.

Iar lista trupelor ce vor concerta este una impresionantă. V-o prezentăm în cele ce urmează. Vineri 12 august: Phoenix, Dirty Shirt, Alex Calancea&Lupii, White Mahala și Bucium; sâmbătă 13 august: Iris (Cristi, Valter&Boro), Bucovina, Timpuri Noi, Zob și Uniforma; duminică 14 august: Cargo, Trooper, Altar, New Jersey (trupă-tribut Bon Jovi) și C.A.S.H.

Abonamentele pentru Stonebird costă 250 de lei până pe 11 august inclusiv. Cei care își vor cumpăra abonamente în ziua festivalului, vor plăti 300 de lei.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit. Copiii care nu au împlinit vârsta de 8 ani au acces în zona de festival doar însoțiți de un părinte. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoțiți de un adult. Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.