bug-mafia.jpgAdministrația locală din Mioveni se pregătește pentru cel mai tare eveniment al anului, Festivalul Analogue.
 
"Direct din cartier, să dăm un strigăt Mafiei Subterane bucureștene. Suntem foarte mândri să îi urăm bun venit lui B.U.G. Mafia la prima ediție a Festivalului Analog!
 
Fii acolo sau fii pătrat. 2-4 septembrie, Platoul Făget, Mioveni. Biletele sunt deja puse la vânzare", transmite administrația locală din Mioveni. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.