c-c-mai-nou.jpgCentrul Cultural Pitești organizează, în perioada 30 mai - 3 iunie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Dialogul cu tema ,, Succesul nu este un accident”, luni, 30 mai, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Recitalul de catrene sub genericul „De-o vreme, tot mai plin de umbre golul”, eveniment care se va desfășura marți, 31 mai, de la ora 14:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Spectacolul de teatru pentru copii “Hai hui printre stele”, susținut de Trupa de teatru LUDICUS, eveniment care va avea loc marți, 31 mai, de la ora 19:00, la Teatrul “Alexandru Davila”. Intrarea este gratuită și se face pe bază de invitații, care pot fi ridicate de la Teatrul “Alexandru Davila”.

Spectacolul muzical-artistic sub genericul „1 IUNIE, ZIUA VESELIEI”, care va avea loc miercuri, 1 iunie, între orele 10:00 – 12:00, în Parcul „Lunca Argeșului”. Spectacolul, dedicat Zilei Internaționale a Copilului, este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești.

Recital de poezie și dialog tematic cu tema „De-aș avea aripi să zbor...”, joi, 2 iunie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „George Călinescu. Iubirea ca poezie”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Mari iubiri ale literaturii române”, eveniment care se va desfășura joi, 2 iunie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Recitalul muzical intitulat „Spre solstițiu, cu suflet de copil!”, susținut de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, vineri, 3 iunie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Detalii ale evenimentelor pe pagina de Facebook a Centrului cultural Pitești:
https://www.facebook.com/.../a.39616571.../1686922835026722/

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.