sarbatoare-la-faget.jpgZiua Muncii și Ziua Tineretului vor fi sărbătorite la Mioveni, printr-o tradițională serbare câmpenească, în mijlocul naturii, în zona de picnic Făget! În perioada 29 aprilie – 1 mai, Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează o serie de manifestări cultural-artistice prilejuite de ediția din acest an a evenimentului „Sărbătoarea Primăverii, Muncii și Bucuriei. Ziua Tineretului.” 

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de artiști precum, Iulia Dumitrache & Band, Taraful Cătălin Iancu și Eugenia Filip, Ansamblul Folcloric “Plai de Dor”, iar gurmanzii pot încerca și diverse preparate tradiționale, servite într-o oază de verdeață!

Program

Vineri, 29 aprilie 2022 – Zona de Picnic Făget

 Amplasare producători locali, comercianți și meșteri populari. 

Sâmbătă, 30 aprilie 2022 – Zona de Picnic Făget

Standuri cu vânzare; 

Spectacol muzical – artistic, ora 18.00:

Elevii Centrului Cultural Mioveni și Clubul Copiilor, Ansamblul Folcloric Plai de Dor și Dorulețul;

Taraful Cătălin Iancu;

Eugenia Filip;

Duminică, 1 mai 2022  – Zona de Picnic Făget

Standuri cu vânzare; 

Spectacol muzical – artistic, ora 18.00:

Elevii Centrului Cultural, Clubului Copiilor Mioveni și Artiști locali;

Iulia Dumitrache & Band.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.