afis_teatru_bulandra.png
 
 După succesul înregistrat în orașul Mioveni spectacolul HAI HUI PRINTRE STELE, producție proprie a Centrului Cultural Mioveni se va juca și pe scena Teatrului Bulandra, București.
 „Este o mare reușită să depășim limitele județului Argeș și să aducem în atenția publicului din capitală un spectacol inovativ cu un univers cosmic, muzică originală și momente de coregrafie.
 Începând de astăzi s-au pus în vânzare biletele la Spectacolul HAI HUI PRINTRE STELE, jucat de trupa de Teatru LUDICUS în data de 8 mai 2022, ora 12.00 la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei.
 Acestea pot fi achiziționate online, accesând link-ul https://www.mystage.ro/spectacole/hai-hui-printre-stele-3200?af=57 și în curând de la casa de bilete a Teatrului Bulandra”, transmit reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.