spectacol_ccm.jpg

Trupa de Teatru Ludicus vă invită la spectacolul “Hai Hui printre stele”, ce se va desfăşura pe 17 aprilie 2022, ora 18:00, pe scena Centrului Cultural din Mioveni.

Spectacolul “Hai Hui printre stele”, regizat de Laurențiu Tudor - se adresează copiilor, dar și întregii familii. Empatie, onestitate, familie, asumare și vise - sunt elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele.

Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Personajul principal, Eva, este interpretat de Ana-Maria Mărgean - câștigătoarea emisiunii “Românii au talent”, sezonul 11, care a avut loc în anul 2021.

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie - cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală.

Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cári Tibor. Coregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor - aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.

Întreaga echipă este formată din oameni tineri, pasionați, entuziaști - care își doresc să crească împreună și să dezvolte spectacole dedicate întregii familii.

Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni.

Biletele costă 35 și 45 de lei, în funcție de categoria locului. Se pot achiziționa de la Centrul Cultural Mioveni şi online de aici: https://www.mystage.ro/spectacole/hai-hui-printre-stele-3200

Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani.

“HAI HUI PRINTRE STELE”

Distribuție: Ana Maria Mărgean, Alexa Istrate, Darko Huruială, Andrei Marius Barbu, Nuța Ilie, Iasmina Crețoi, Victoraș Matei, Alexandra Pribeagu.

Text: Salex Iatma

Muzică: Cári Tibor

Regie: Laurențiu Tudor

Scenografie: Diana Nistor

Coregrafie: Mariana Gavriciuc

Asistent regie: Alex Potter

Video design: Diana Iacomir Veve

Sinopsis

EVA, o fetiță de 12 ani de pe Terra, ajunge, împreună cu familia, pe Baby Pământ - o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Dorința Evei de a o explora și de a o face “acasă” i-ar pune în primejdie întreaga familie. Și totuși, cineva trebuie să dea dovadă de curaj pentru că omenirea are nevoie de o nouă casă.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.