m1.jpg
 
Astăzi, de Ziua Națională a României, cetățenii orașului Mioveni au participat cu entuziasm la manifestările organizate cu această ocazie, de Primărie și Centrul Cultural.
Oficialități județene și locale, parlamentari, conducerile Consiliului Județean și ai Prefecturii Argeș, consilieri județeni și locali, directori și reprezentanți ai administrației publice, reprezentații M.A.I. și ai Penitenciarului Mioveni, precum și oaspeți din Republica Moldova ne-au fost alături la suita de manifestări care s-au desfășurat pe parcursul mai multor ore.
Programul zilei de 1 Decembrie a fost deschis de ceremoniile religioase și depunerile de coroane, care s-au desfășurat în cursul dimineţii la toate Monumentele Eroilor din oraș.
Manifestările au continuat în Centrul Civic al orașului unde, în acordurile Fanfarei "Argeșul", oficialitățile și invitații și-au arătat respectul față de eroii și înaintașii neamului.
La mulți ani, România!
La mulți ani, Mioveni!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.