ludicusÎn perioada 15-17 octombrie, la Mioveni se desfăşoară a XVII-a ediţie a Festivalului Național de Teatru Ludicus, eveniment organizat de Centrul Cultural Mioveni şi Primăria Mioveni. Având în vedere situaţia pandemică, toate evenimentele din cadrul festivalului vor fi difuzate online pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni şi a Festivalului Naţional de Teatru Ludicus.

 

Spectacolele din cadrul festivalului se vor juca pe scena Centrului Cultural Mioveni, participanţii fiind împărţiţi pe două categorii de vârstă, respectiv gimnaziu (10-14 ani) şi liceu (14 - 18 ani). Deschiderea oficială va avea loc vineri 15 octombrie, de la ora 18, iar festivitatea de premiere va fi duminică 17 octombrie, începând cu ora 18.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.