raluca tortCharlie Ottley, celebrul jurnalist britanic de la BBC care a promovat România pe tot globul graţie documentarelor Wild Carpathia, a primit un cadou inedit de la o piteşteancă pe 17 iulie, când şi-a serbat ziua de naştere la casa pe care şi-a achiziţionat-o în Braşov în 2020. Raluca Ţîrcomnicu, tânăra din Piteşti care face artă din cofetărie, i-a oferit lui Charlie un inedit tort în formă de Harley Davidson, ştiind pasiunea faimosului realizator pentru motociclete.

 

Raluca spune că îl admiră pe Charlie Ottley şi că în opinia sa acestuia nu i se acordă recunoaşterea pe care o merită pentru tot ce a făcut şi face pentru ţara noastră. „Wild Carpathia”, seria de documentare despre România realizată de către Charlie Ottley, a fost difuzată în 110 ţări, având în total peste 100 de milioane de telespectatori.

 

La începutul acestui an, Charlie Ottley a fost decorat de către preşedintele Klaus Iohannis pentru promovarea fantastică făcută ţării noastre.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.