upitPe 1 iulie începe admiterea la Universitatea din Piteşti. Înscrierile se fac în perioada 1-20 iulie, iar înmatriculările între 24 şi 30 iulie. Oferta pentru anul universitar 2021-2022 este una generoasă, fiind disponibile peste 6.000 de locuri pentru studii de licenţă, master şi doctorat. Pentru licenţă au fost scoase la concurs 3.026 locuri, dintre care 880 sunt subvenţionate. Pentru programele de master sunt în total, 3.010 locuri, 480 dintre acestea fiind subvenţionate.

 

În total, pentru studiile de licenţă şi master sunt 4.676 locuri cu taxă. Candidații trebuie să aplice pe platforma upit.ro/admitere şi nu vor plăti taxă de înscriere pentru studiile de licență și masterat.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.