ziua_padurilor.jpg

În fiecare an, în data de 21 martie, Ziua internaţională a pădurilor este marcată la nivel mondial.

Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a adoptat Rezoluţia A/RES/67/200 din 21 decembrie 2012, prin care a declarat aniversarea acestei zile începând din 2013, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare asupra gestionării, conservării şi dezvoltării durabile a tuturor tipurilor de păduri, în beneficiul generaţiilor prezente şi viitoare.

Astfel, luni, 22 martie 2021, începând cu ora 10.00, Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Mioveni organizează o acțiune de plantare de arbori pe terenul din zona Sălii Sporturilor și pe terenul Școlii Gimnaziale Nr.1 Mioveni (Colibași).

Evenimentul denumit ”Pădurea – energie vie” se va desfășura în parteneriat cu S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L, Servicii Generale Mioveni SRL și va respecta toate normele sanitare în vigoare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.