concurs_centrul_cultural_mioveni.jpg
Cu prilejul Zilei Naționale, Centrul Cultural și Primăria orașului Mioveni lansează concursul online „CEL MAI MÂNDRU ROMÂNAȘ”, adresat celor care iubesc, simt și trăiesc românește.
Competiția se va desfășura pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni, în perioada 28 noiembrie - 3 decembrie 2020, iar tinerii din Mioveni, cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani, sunt provocați să realizeze o fotografie purtând costumul popular românesc.
Premiul pus în joc va fi un costum popular autentic.
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.