concurs_mioveni.jpg
Ca în fiecare an, Centrul Cultural  și Primăria orașului Mioveni sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului. Deoarece particularitățile perioadei actuale impun anumite restricții la nivel mondial, organizatorii au adaptat regulile jocului, căci  nu puteau renunța la a sărbătorii cele mai frumoase suflete – cele ale copiilor din oraș.
Pentru a afla condițiile de participare prichindeii trebuie sa intre pe pagina de Facebook  a Centrului Cultural Mioveni: https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.