mihai ganeOriginar din comuna argeşeană Lereşti şi ajuns la doar 27 de ani cel mai citit poet din Spania, unde a plecat de mic cu familia, Mihai Gane îşi va lansa în această toamnă un nou volum, intitulat „La piel en los labios”.  Anunţul a fost făcut marţi 2 iunie pe pagina sa oficială de Facebook.

"În volum vor fi aproximativ 135-140 poezii. Cartea va fi publicată la editura Penguin Random House, în colecţia Verso Y Cuento", a declarat Mihai Gane pentru  Financiarpress.ro.

Mihai a publicat până acum două volume de poezie în Spania, vândute în tiraje cumulate de peste 100.000 de exemplare, fapt ce a făcut ca Mihai să fie cel mai citit poet în Spania şi unul dintre cei mai bine vânduţi poeţi din lume.

Acum trei ani, Mihai Gane a fost nominalizat la Premiul Naţional de Poezie din Spania şi a fost aproape de a primi premiul pentru cea mai bună carte de poezie a anului.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.