roboti_liceu.jpg
Oferta educațională a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni vine în acest an cu o premieră: calificarea de tehnician roboți industriali, o meserie care cu siguranță că are și va avea căutare, mai ales având în vedere tendința de continuă tehnologizare a industriei auto, inclusiv la Dacia. Este vorba despre învățământ dual pentru clasa a IX-a.
 
"Îi încurajăm  pe absolvenții claselor a Vlll-a sa opteze pentru una din formele de învățământ pe care noi o oferim. În topul preferințelor tinerilor se afla învățământul profesional dual în ultimii ani! Parteneriatele pe le avem cu operatori economici importanți ne conferă posibilitatea unui proces instructiv educativ la un înalt standard de calitate și profesionalism!
Astfel, la loc de cinste se află parteneriatul dintre liceul nostru și S.C. Dacia-Renault și care este un proiect de mare succes!

De asemenea, anul acesta oferim absolvenților de gimnaziu posibilitatea să se înscrie la clasa de învățământ vocațional, filiera sportivă, specializarea handbal (fete) și fotbal (băieți).", precizează conducerea liceului.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.