gabriel bratuFost preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România, funcţie pe care a deţinut-o în perioada aprilie 2019-ianuarie a.c., Gabriel Bratu are din nou o funcţie de conducere din această lună. Gabriel Bratu a fost numit prodecan la Facultatea de Ştiinţe, Educaţie Fizică şi Informatică a Universităţii din Piteşti.

Gabriel Bratu a mai fost inspector şcolar general timp de şapte ani şi director al Centrului de Cultură „Brătianu” de la Vila „Florica” din Ştefăneşti.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.