capsunari.jpgANOFM informează că angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 330 locuri de muncă vacante.

Cele mai multe sunt disponibile în Olanda - 178 locuri de muncă pentru: culegător legume şi fructe, muncitor în sera de flori, muncitor în producţia de roţii, muncitor necalificat în grădinărit şi horticultură, operator la maşini şi utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, procesor bulbi de flori, procesor de flori şi plante în seră;

În Germania sunt disponibile 55 locuri de muncă pentru: ajutor curăţenie, bucătar, bufetier, cameristă, chef de partie, chef de rang, commis de rang, consultant IT, demichef de rang, dezvoltator software, electrician, îngrijitor persoane vârstnice în azil, instalator instalaţii sanitare, de încălzire şi gaz, junior sous chef, lăcătuş, manager recepţie, maseur, mecanic de proces, mecanic maşini de prelucrare a plasticului, ospătar, parchetar, personal în domeniul gastronomiei de sistem, preparator de îngheţată, recepţioner, şef de echipă, specialist IT, sudor, tâmplar, tehnician electrician sau electronist, zidar;

Austria - 32 locuri de muncă pentru: montator de mobilă, reactJS frontend developer;

Norvegia - 17 locuri de muncă pentru: mecanic auto, ospătar, tinichigiu auto, vopsitor auto;

Spania - 15 locuri de muncă: tehnician mecanic şi electric la întreţinere echipamente;

Slovacia - 12 locuri de muncă pentru: sticlar;

Ungaria - 10 locuri de muncă pentru: montator structuri metalice, sudor;

Finlanda - 10 locuri de muncă pentru: instalator de schele;

Franţa - 1 loc de muncă pentru: lucrător polivalent în hotel.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.