sedc_mioveni_600.jpg
 
Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL scoate la concurs în vederea angajării un post de operator calculator electronic și rețele (COR 312201) în cadrul Serviciului Informatică și Infrastructură și suport.
 
Cerințe:
- Curs calificare operator calculator
- Noțiuni avansate de MS Office
- Constituie un avantaj absolvirea unei facultăți de profil tehnic
 
Desfășurarea examinării se va face în 2 etape:
- Probă interviu
- Probă practică
 
CV-urile se depun la sediul societății din str. Carol Davila, nr. 4, Serviciul Resurse Umane, telefon 0348.445.885 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.