Deeuri-voluminoase.jpg

Containerele au fost amplasate în punctele de colectare, cu precizarea că, în Găvana II, containerul este amplasat la Bl.D12-B22 (la autobuze), întrucât nu a fost posibilă amplasarea acestuia la Bl. B18 - B19 - B20.

Locuitorii municipiului Pitești pot depune deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție de Salubritate 2000 S.A. până la ora 15:00, în următoarele puncte de colectare:

● Găvana II - Bl.D12-B22 (la autobuze);

● Găvana III - Bl. A8 - A10;

● Trivale - Bl. 71;

● Banat I - Bl. A4 Vile;

● Prundu - Bl. B26 Biserică;

● Popa Șapcă - Expo Parc - Bl. 8-9 PT;

● Craiovei - Negoiu.

De asemenea, deșeurile voluminoase pot fi aduse și în punctul verde de colectare din str. Dârzu nr. 12C, de luni până vineri, între orele 08:00 – 15:00.

Deșeurile voluminoase care se pot preda în cadrul acestei campanii sunt:

- mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative;

- mese de scris, rafturi, etajere, etajere metalice;

- canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele;

- covoare, preșuri, carpete.

 ATENȚIE! Deșeurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții etc).

 ATENȚIE! Nu se colectează, în cadrul acestei campanii, deșeuri electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere etc).

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.