renault-a-deschis-astazi-noul-centru-rtr-de-la-titu-31810.jpgFrancezii de la Renault angajează personal atât pentru fabrica de la Mioveni cât și pentru: Pitești, Oarja, Titu, Craiova și București.

Posturile disponibile sunt: stivuitoriști, gestionari, logisticieni, administratori de baze date, asistenți cumpărări, analiști, ingineri, specialiști în domeniul calității, programatori, auditori, angajați pentru depozitul de la Oarja.

Cei care doresc își pot depune CV-ul pe ejobs.ro, apăsând aici sau pot apela la agențiile de recrutare din orașele în care locuiesc.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.