Subansamble-Angajari.jpgSubansamble Auto, societate comercială cu sediul în Pitești,  str. G. Coșbuc, specializată în producția de repere auto din mase plastice și spume poliuretanice,

angajează:

 - INGINER  TEHNOLOG  PRODUCȚIE (2 posturi)

 - INGINER ÎNTREȚINERE SDV  (2 posturi)

- INGINER AUTOMATIST (1 post)

- ELECTRICIAN (3 posturi)    

- ELECTRONIST (3 posturi)                                    

- SCULER MATRIȚER (6 posturi)

- LĂCĂTUȘ MENTENANȚĂ SDV (5 posturi)

- MECANIC DE ÎNTREȚINERE (6 posturi)

Persoanele care doresc să se alăture echipei Sabansamble Auto Pitești pot trimite CV-ul la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau îl pot depune la sediul firmei.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.