kaufland.jpgKaufland România își extinde rețeaua națională, deschizând al treilea magazin din Pitești, ajungând la un total de 182 de hipermarketuri la nivel național. Situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu 180A, noul magazin ocupă o suprafață de aproape 5.700 mp, din care peste 3.100 mp sunt dedicați spațiului de vânzare.

Magazinul se va deschide oficial joi, 10 octombrie 2024, cu un program zilnic de funcționare: de luni până sâmbătă între orele 07:00-22:00 și duminica între 08:00-20:00.

Noul Kaufland oferă o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, inclusiv un raion de legume și fructe, o vitrină de 20 de metri cu servire asistată, o brutărie și raioane dedicate produselor congelate, dulciurilor și băuturilor. Magazinul dispune de 16 case de marcat, dintre care 10 sunt de tip self check-out, iar serviciul K-Scan facilitează scanarea rapidă a produselor pentru o plată mai eficientă.

Magazinul oferă 220 de locuri de parcare, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități și părinți, dar și două rastele pentru biciclete și două stații de încărcare pentru mașini electrice. În plus, noua locație include o galerie comercială cu diverse magazine și servicii, precum Animax, Vitamix, Opti Plus și cofetăria Laboratorul de Bucurii.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.