teilor.jpgConducerea Teilor Holding S.A., cu sediul central în Pitești, informează investitorii de la Bursa de Valori București în legatură cu decizia consiliului său de administrație referitoare la aprobarea termenilor și condițiilor ofertei de obligațiuni pe care le va emite compania.

Oferta se va desfășura prin doua plasamente private: (i) un plasament privat de obligațiuni nominative în valoare de maximum 15 milioane de lei, negarantate, neconvertibile, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 de lei fiecare; șii (ii) un plasament privat de maxim 5 milioane de euro în obligațiuni nominative, negarantate, neconvertibile, denominate în euro, cu o valoare nominală de 100 de euro fiecare.

Obligațiunile în lei presupun emiterea a până la 150.000 de obligațiuni corporative cu o valoare totală de până la 15 milioane de lei și o scadență de 60 de luni (cinci ani) de la data emiterii. Aceste obligațiuni au o rată a cuponului de 9,5% pe an, plățile cuponului urmând a se efectua semestrial.

Obligațiunile în euro implică emiterea a până la 50.000 de obligațiuni corporative cu o valoare totală de până la 5 milioane de euro și o scadență de 60 de luni ( cinci ani) de la data emiterii. Obligațiunile în euro au o rată a cuponului de 8,5% pe an, plățile cuponului urmând a se efectua semestrial.

Obligațiunile pot fi rambursate anticipat, doar integral, la inițiativa companiei începand cu al doilea an al duratei de viață a acestora, caz în care compania va plăti deținătorilor un preț de răscumpărare „clean” de 101%.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.