cale ferata golesti

După cum se știe, până pe 25 noiembrie 2024, circulația feroviară pe tronsonul Golești-Pitești este întreruptă din cauza unor ample lucrări de înlocuire a suprastructurii căii ferate, lucrări ce fac parte dintr-un contract semnat pe 30 martie 2023 și cuprinde în total porțiunea Călinești-Pitești de pe ruta București Nord-Pitești.

Lucrările se desfășoară pe o lungime de 21,02 kilometri.

”Până la această dată a fost demontată și înlocuită suprastructura de cale ferată cu materiale de cale noi: șină, traverse, material mărunt de cale, pe o distanță de 13,374 km cale și au fost înlocuite 25 de aparate cale, dintr-un total de 45. Stadiul de execuție a lucrărilor este de 60%, nefiind înregistrate întârzieri, comparativ cu graficul asumat al acestora”, au precizat pentru FinanciarPress.ro reprezentanții CFR.

Dacă lucrările merg conform graficului, înlocuirea suprastructurii va fi finalizată până la începutul lui 2025.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.