tronson 5

Compania italiană WeBuild a început trasarea marcajelor rutiere pe primii 16 km din cei 30,35 km ai tronsonului 5 (Pitești - Curtea de Argeș). Vestea a fost anunțată printr-un video postat pe TikTok de către Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„A început trasarea marcajelor rutiere pe primii 16 km din cei 30,35 km ai Secțiunii 5 (Pitești-Curtea de Argeș)! Constructorul a dat, din nou, asigurări că pe acest sector de 16 km circulația va fi deschisă până la sfârșitul anului. Pe ceilalți aproximativ 14 km ai Secțiunii 5 se va putea circula anul viitor, conform termenului contractual”, a scris Cristian Pistol, șeful CNAIR.

Lucrările la această secțiune au depășit procentul de 80%, iar tronsonul 5 va fi deschis în întregime în prima parte a anului 2025.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.