fabrica-Fuchs_Curtea-de-Arges-4.jpgFuchs Condimente România, producătorul local de condimente și ingrediente alimentare, parte a grupului german Fuchs Gruppe, și-a dublat capacitatea de producție și depozitare a fabricii de la Curtea de Argeș și anunță noi investiții în în utilaje și automatizarea proceselor. Investiția din România reprezintă una dintre cele mai mari investiții aflată în derulare ale Fuchs Gruppe la nivel global.

Fuchs Condimente România a finalizat faza de construcții din cadrul extinderii la 18.000 de mp sale a capacității de producție și depozitare din Curtea de Argeș, după un proiect ce s-a întins pe 12 luni, potrivit unui comunicat al companiei. În următoarea fază, compania plănuiește extinderea centrului logistic și de producție ceea ce înseamnă investiții în utilaje și automatizarea proceselor.

Investiția, care a dublat capacitatea de producție și depozitare, a fost necesară pe fondul capacităților fizice depășite ale fabricii din Curtea de Argeș, care a fost inaugurată în 2009 și care vrea să-și consolideze astfel poziției de piață atât cu brandurile sale Fuchs și Cosmin, cât și în domeniile emergente de marcă proprie, horeca și e-commerce. Noua facilitate, care include o unitate de malaxare a condimentelor, va eficientiza, de asemenea,  activitatea angajaților.

În prezent, Fuchs Condimente România este unul dintre cei mai importanți angajatori din Curtea de Argeș, cu o echipă de peste 350 de angajați, implicați în activitatea de producție, logistică și vânzări.

Grupul Fuchs a deschis unitatea de producție de condimente în România în anul 2001 În anul 2023, Fuchs Condimente RO a înregistrat o cifră de afaceri de peste 180 de milioane RON, iar pentru anul 2024 compania se așteaptă la o altă creștere a cifrei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.