fuchsFuchs Condimente Romania, un jucător de top de pe piața de condimente și ingrediente alimentare din România, parte din grupul german Fuchs, a inaugurat miercuri 11 septembrie a doua fabrică de la Curtea de Argeș. Investiția s-a ridicat la 14 milioane de euro.

Este cea mai mare investiție străină a Grupului Fuchs în extinderea unității de producție din Curtea de Argeș. Fuchs dorește să dubleze cifra de afaceri în România în următorii ani și să creeze noi locuri de muncă la Curtea de Argeș. La ora actuală, la Curtea de Argeș Fuchs are 353 de angajați.

Fuchs este prezentă la Curtea de Argeș din 2001.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.