duster

Produsă la uzina de la Mioveni, noua Dacia Duster a fost aleasă printre modelele selectate de juriul competiției europene anuale Car of the Year pentru a participa la ediția al cărui model câștigător va fi anunțat la începutul lui 2025. Practic, Dacia Duster are șanse de a fi aleasă Mașina Anului în Europa.

Juriul, compus din 61 de membri din 23 de țări, a anunțat că 41 de modele de mașini vor candida pentru Mașina Anului în Europa 2025.

Conform regulamentului, toate mașinile candidate trebuie să fie noi, aflate în vânzare în 2024 sau înainte de sfârșitul acestui an pe cinci sau mai multe piețe din Europa.

Procesul de votare va fi împărțit în două etape. În prima prima etapă, jurații vor reduce lista modelelor candidate la doar șapte, iar în cea de-a doua etapă se va alege câștigătorul trofeului Car of the Year.

Printre contracandidații Daciei Duster se numără mașini precum Audi Q6 e-tron, BMW X2/iX2, , Hyundai Inster, Hyundai Santa Fe, Maserati GranTurismo, Mazda CX-80, Porsche Macan, Renault Rafale, Škoda Superb, Škoda Kodiaq, Toyota Land Cruiser, Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan și Volvo EX90.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.