dacia-sandero.jpgVânzările Dacia Sandero au depășit la mare distanță pe cele ale principalilor rivali, în acest an, din ianuarie până în iunie. Modelele VW, Renault sau Peugeot se mulțumesc cu locurile următoare în clasamentul celor mai vândute automobile din acest an. Surprinzătoare sau nu este poziția pe care a coborât Tesla Model Y, care anul trecut se lupta cu Sandero pentru locul 1, conform analizei Profit.ro.

Dacia Sandero a vândut în prima jumătate de an 143.596 de exemplare în Europa, potrivit statisticilor Jato Dynamics, în condițiile în care modelul a reușit să vândă la nivel global (pe cele 44 de piețe pe care este prezent), 164.789 unități.olumul vândut pe continent a poziționat Sandero pe prima poziție în clasamentul celor mai vândute mașini de pe piața europeană, chiar dacă cu o lună înainte modelul Dacia pierduse pentru moment competiția în fața celor două modele VW, T-Roc și Golf. Sandero a reușit să obțină o creștere a vânzărilor de 16%, comparativ cu anul anterior, astfel că ajunge la cea mai bună performanță a sa de la lansarea din 2020.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.